– Jeg har allerede fått et meget positivt inntrykk av organisasjonen, sier Jon Anders Henriksen, som tiltrer jobben som daglig leder i Norsk Radiografforbund 16. januar 2012. Foto: Håkon Hjemly

Ny daglig leder med ambisjoner for NRF

– Jeg ønsker å bidra til at Norsk Radiografforbund oppnår sine mål, med basis i smarte, analytiske og strategiske tilnærminger, sier Jon Anders Henriksen (40), NRFs nye daglige leder.

Publisert Sist oppdatert
Jon Anders Henriksen er utdannet jurist, og har tidligere arbeidet blant annet i NHO og privat næringsliv. Han har arbeidet med politiske rammevilkår på både europeisk, nasjonalt og regionalt nivå. Han er bosatt i Oslo, er gift og har to små barn. – Høykompetente spesialister – Jeg ser veldig frem til å jobbe i Norsk Radiografforbund, sier Henriksen. – Jeg har fått inntrykk av et forbund som er fremoverlent, kjenner sine kvaliteter og utfordringer godt, og har spennende muligheter innen påvirkning av medlemmenes arbeidssituasjon, faglig utvikling med mer. Jeg er særlig spent på å jobbe for medlemmer som arbeider i en spesialisert bransje innen helsesektoren. Radiografer er høykompetente spesialister som utgjør en kritisk faktor ved behandling av syke, og jeg er meget nysgjerrig på å lære mer om hvilke utfordringer radiografene har i sitt utdanningsløp, arbeid og fremtidig faglige utvikling, sier han. NRF bør synliggjøre – Generelt vil jeg si at de toppspesialiserte, faglige tjenesteytere er en av de viktigste funksjonene i det moderne arbeidsliv, og noe som både politikere og opinion må forstå og anerkjenne bedre. Norsk Radiografforbund har en viktig oppgave med å synliggjøre dette på vegne av radiografene spesielt, og kanskje andre spesialister generelt, sier han. Du kan lese mer om Jon Anders Henriksen i Hold Pusten nr. 1/2012, som kommer ut 6. februar.
Powered by Labrador CMS