Skrive fagartikkel?

Du kan få veiledning!


Publisert

Hvis du sender en fagartikkel til Hold Pusten, blir den vurdert av Radforum. Dersom de mener fagartikkelen kan heves med relativt enkle grep, får du tilbud om veiledning. Du går så en runde til med artikkelen før vi publiserer den. 

Høres dette interessant ut, må du altså begynne med å sende inn en artikkel til Hold Pustens ansvarlige redaktør, Tone Rise.

Les retningslinjene for fagartikler i Hold Pusten her.

Dette sier Radforum om veiledningstilbudet:Du som hovedforfatter vil bli satt i kontakt med veileder så snart artikkelen er vurdert og Radforum har funnet en passende veileder. Videre avtaler gjøres direkte mellom deg og veileder. Det tilstrebes at veileder har kjennskap til det aktuelle fagområdet, men det kan ikke garanteres. Veiledningen er gratis og gis etter følgende rammer:*Maksimalt 10 timer veiledning pr. artikkel, inkludert forberedelser og planlegging av veiledningen. Veiledning kan innebære hjelp til søkestrategi, oppbygning av tekst, referanseteknikk, samt generelle råd om akademisk skriving.*Veiledningens form avtales innbyrdes mellom veileder og hovedforfatter.*Radforum skal nevnes under takksigelser/acknowledgement i den ferdige artikkelen.*Artikkelen skal etter veiledning sendes inn til ny vurdering som fagartikkel i Hold Pusten. Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbeid med deg!post@holdpusten.no 

Fagartikkelprisen kan bli din!

Hvert år oppretter vi en jury, som kårer fjorårets beste fagartikkel i Hold Pusten. Vinneren får, i tillegg til ære og berømmelse i miljøet, et grafikktrykk fra Norske Grafikere. Husk at miljøet er lite, og selv om vi stadig får flere fagartikler, er det ikke mange om beinet, så vinnersjansene er relativt store dersom du får din fagartikkel på trykk.

Powered by Labrador CMS